Έχετε και άποψη για την Εθνική, βρε θρασύδειλοι;

20140615-160054-57654016.jpgΤο 3-0 από την Κολομβία ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων… Σε προηγούμενο ποστ γράφω και τη δική μου γνώμη για την εικόνα της Εθνικής.

Άλλοι μιλάνε για περιπατητές, άλλοι για κομπλεξικούς επειδή κριτικάρουν την Εθνική σκληρά, άλλοι είναι πιο μετριοπαθείς. Καθένας έχει τη γνώμη του και μέχρι εκει που δεν προσβάλλει υπολήψεις και δε θίγει ανθρώπους, είναι απολύτως δεκτή, ακόμα κι αν διαφωνώ ριζικά με την ισοπέδωση μετά το συγκεκριμένο ματς.

Άποψη μπορεί να έχουν και άσχετοι και σχετικοί με το ποδόσφαιρο. Ολοι οι φίλαθλοι ανεξαιρέτως. Εκείνοι που δεν δικαιούνται να έχουν άποψη είναι τα στρατιωτάκια των διοικήσεων. Που όλη τη χρονιά βγάζουν τον σκασμό και ξαφνικά τους πιάνει ο πόνος για την Εθνική. Και δώστου αναλύσεις για τον Σάντος (που είναι και μπόσικος τώρα που φεύγει), να και οι μπηχτές στα social media γιατί δεν έβαλε αυτόν ή εκείνον, στα εξώφυλλα και στις front pages αναλύσεις επί αναλύσεων για τον τάδε «τελειωμένο» ποδοσφαιριστή.

Καμία ντροπή. Όλο τον χρόνο τσιμουδιά και το καλοκαίρι – που μας παίρνει – καουμποιλίκια. Μεγάλη μαγκιά. Και μετά φταίει ο κόσμος επειδή γραφει έστω και και υπερβολή τη γνώμη του στο fb και στο twitter. Τι ωραία χώρα που είμαστε…

Ένα σχόλιο

  1. ARHS

    H EIDHSH THS HMERAS EINAI H ALLAGH IDIOKTHSIAS STO SENTRA. ANTIKEIMENIKA ENA RADIO YPHRCHE POY NA EKMPEMPEI ANTIKEIMENIKOTHTA PAEI KAI AYTO! TO SPORT FM EXEI ALLAKSEI NOOTROPIA EDW KAI KAIRO RADIOFWNIKA ALLA KAI MESW THS SPORTDAY( POY STHS 7 MERES THN EYDOMADA TA 5 PRWTOSELIDA EINAI TOY OSFP).

  2. ΠΑΝΟΣ

    O »ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ» ΜΕΛΑΓΙΕΣ ΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΠΟΤΕ ΣΕ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΜΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΜΠΟΥΡΟΥΣΗ http://www.youtube.com/watch?v=WcJt2VtbRw8 EXEI MNHMΗ ΕΛΕΦΑΝΤΑ ΚΑΙ ΞΕΧΝΑΕΙ ΤΟ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΦΑΕΙ ΑΠΟ 10 ΚΑΜΙΝΙΩΤΕΣ Ο ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ ΚΑΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ΤΟΥ (ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΒΡΩΜΟΛΟΓΧΙΕΣ)ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΑΜΑΞΙΟΥ ΤΟΥ. ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ. ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο »ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ» ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΣΑΙΤ ΚΑΙ ΑΣ ΕΦΥΓΕΣ. ΔΙΚΙΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΡΩ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΙΤΕ ΕΔΩ ΕΙΤΕ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΓΚΑΖΖΕΤΤΑ.

    • freebilly14

      Δεν είναι θέμα αλληλεγγύης. Απλά δεν καταλαβαινω πραγματικά τη σχέση του άρθρου με τα επεισόδια που αναφέρεις. Εννοώ τι λάθος έγραψε. Παρόλα αυτά, Αποψή σου είναι και έχεις δικαίωμα να την αναφέρεις (μέχρι εκει που δε θίγεις κάποιον)

      • ΠΑΝΟΣ

        ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ.ΑΥΤΟΙ ΟΙ 2 ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΙΚΤΗ ΝΑ ΞΕΝΕΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ;. ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΄΄ΓΑΥΡΟΣ΄΄ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΣΑΙΤ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΝ ΤΕΤΑΡΤΟ ΣΤΟ ΣΕΦ ΑΝΕΒΑΣΕ ΑΡΘΡΟ 8 Η ΩΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΟΣΟ ΤΟΥ ΗΡΘΕ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΕΙ!!

  3. Kwnstantinos

    Πολυ σωστο αρθρο εχει ανεβασει ο κολκας στο gazzetta.gr που με βρισκει απολυτα συμφωνω… ολοι κοιταμε να τα χωνουμε εκει! ΥΓ. Ο Σαντος πρεπει να εχει κομπλεξ με τον Κλαους δεν δικαιολογειται διαφορετικα( ο γκεκας δεν την βρισκει). ΥΓ 2. Ο Χολεβας δεν κοβει ουτε με βαλε γιατι παιζει;( βυντρα κατα τη γνωμη μου επρεπε να παιζει εκει). Γενικα πολλα λαθη εκανε στην εντεκαδα και το καταλαβε αργα ο Σαντος αλλαζωντας σχεδον την μιση ομαδα με την Ιαπωνια.

    • freebilly14

      Συμφωνώ και με Κόλκα και με το ΥΓ2 για Βύντρα αντί Χολέμπας ή Βύντρα δεξιά και Τοροσίδη αριστερά. Ο Χολέμπας ειναι επικίνδυνος σε διεθνείς αγώνες. Για τον Κλάους δεν συμφωνώ και τοσο. Έχει μπροστα του χρόνια…

Σχολιάστε