Η προφητεία για Μάνταλο που βγήκε αληθινή!

20140414-140608.jpg

Κάτι συμπτώσεις που γίνονται στο ποδόσφαιρο ε; Διαιτητής στη ρεβάνς της Τούμπας ορίστηκε ο Μάνταλος. Σωστά; Διαβάστε τώρα μια… σατανική προφητεία…

Το post γράφτηκε στο Facebook, από τον υπεύθυνο επικοινωνίας του Ατρομήτου, Παύλο Κατώνη αμέσως μετά το ΠΑΟΚ-Ατρόμητος προ ημερών. Διαιτητής ήταν ο Μάνταλος.

«Για όσα έχει πετύχει η Ατρομητάρα μας φέτος είμαστε ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ!.
Η αποψινή ήττα στη Τούμπα χωρίς να είμαστε καλοί (η πρώτη από τον ΠΑΟΚ μετά από 2,5 χρόνια) κρίθηκε στο γρήγορο γκολ και στο χέρι που δεν είδε ο Μάνταλος στο απλωμένο χέρι του Ινσαρουάλδε. Δεν έδωσε το πέναλτι επειδή το θεώρησε ακούσιο. Αντιθέτως, το ίδιο παλικάρι είδε χέρι (που δεν έγινε ποτέ) του Μπάλλα στο ματς κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Μάλιστα! Κάτι μου λέει ότι αυτή η διαιτητάρα θα σφυρίξει ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός στη ρεβάνς! ΑΤΡΟΜΗΤΑΡΑ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ!»

Όχι ότι δε γνωρίζαμε τι θα δούμε αλλά να βρε παιδί μου, έχει πλάκα να βλέπεις πως ξεγυμνώνεται το σύστημα πριν ακομα γίνει ένα παιχνίδι…

Ένα σχόλιο

  1. ARHS

    εγω θυμαμαι βασιλη οτι στην λεωφορο στο φετινο παιχνιδι με οσφπ δεν αφηνε να γινει παιχνιδι συνεχως να σφυριζει φαουλ υπερ του οσφπ με αποτελεσμα να εκνευρισει κοσμο και παιχτες.. 28-10 τα φαουλ.. ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΝΕΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΕΣ ΑΥΤΕΣ( ΤΑ ΣΠΟΡΙΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ) αλλα εσυ εκεινη την μερα και με το μπασινα τα βγλατε ολα μελι γαλα..

Σχολιάστε