Το fair play της χρονιάς

20140503-211442.jpg

Μετά από χρόνια δεν πήγαν F4 οι αιώνιοι. Δεν θα το πάρει ελληνική ομάδα το ευρωπαϊκό. Διάκριση όμως υπήρχε και μόνο αμελητέα δεν τη λες…

Η οικονομική ανέχεια στην Ελλάδα έχει προκαλέσει γενικότερη κρίση. Αξιών, ήθους, οτιδήποτε έχει συμπαρασυρθεί. Το μπάσκετ ειναι ένας από τους απειροελάχιστους χώρους που επιβιώνει στο βάλτο.

Τρεις ομάδες ζητούσαν μια νίκη το Σαββατόβραδο για να μείνουν στην Α1 μπάσκετ. Καμία δε νίκησε! Παίζοντας απέναντι σε τρεις ομάδες με ελάχιστο ως κανένα βαθμολογικό κίνητρο!

Απίστευτο. Ειδικά αν αναλογιστεί κανείς τη ντροπή που ζούμε κάθε χρόνο στο πιο κωμικό και αναξιόπιστο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα της Ευρώπης.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόδειξη για το πόσο λάθος κάνει ο ΟΠΑΠ. Επενδύει εκατομμύρια ευρώ στο ποδόσφαιρο που τα παιχνίδια είναι… περίεργα (σύμφωνα με στοιχεία της UEFA) και πετάει ψίχουλα στο μπάσκετ. Αν έδινε στις ΚΑΕ ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ και σε όλες τις άλλες ομάδες τα χρήματα που μοιράζει απλόχερα στους Λεβαδειακούς και τους Πλατανιάδες θα βλέπαμε και υπερθέαμα.

Τώρα τουλάχιστον πας στο μπάσκετ και δεν κρατάς τη μύτη σου από τη δυσωδία. Εύγε σε Κηφισιά, Ρέθυμνο και ΠΑΟΚ. Αξίζουν να μοιραστούν το βραβείο fair play της χρονιάς στον ελληνικό αθλητισμό.

Ένα σχόλιο

  1. kapo

    Πάντως το «βραβείο» πρέπει να πάει και σε αυτούς που έπεσαν, γιατί απέδειξαν ότι έπαιξαν την παραμονή τους στα ίσα…

    ΥΓ: Βασίλη τι παίχτηκε με το leoforos.gr; Γιατί πουλήθηκε σε μία νύχτα; Δεν άξιζε να υπάρχει στον όμιλο μαζί με τα υπόλοιπα site; Ήξερες κάτι επ’ αυτού ή προέκυψε ξαφνικά;;; Κρίμα γιατί σε μια νύχτα το διέλυσαν………..

    • freebilly14

      Δεν εχεις άδικο αλλά δεν είναι κι όλα όπως φαίνονται… Το λεω για να μην κανουμε αγιογραφίες γενικώς! Για το Leoforos δεν είναι δουλειά μου να απαντήσω. Φαντάζομαι ότι ήταν μια εμπορική συναλλαγή.

  2. ARHS

    το θεμα ειναι οτι εχουμε μεινει λιγοι να υποστηριζουμε οτι το μπασκετ ειναι οτι πιο καθαρο εχουμε.. καθως υπαρχουν πολυ »ποδοσφαιροφιλοι» που βλεπουν την ομαδα τους στην μπαλα να εχει μια συγκεκριμενη ευνοια και το μεταφερουν με το ετσι θελω και στο μπασκετ, Τι και αν τα σπανε τα στεφανια και μενουν στους 50 ποντους, τι κι αν οι αλλοι ειναι καλυτερη ομαδα η πιο φορμαρισμενη καταριπτονται ολα γιατι πρεπει να νικαει Η ΠΑΡΑΓΚΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ..

  3. NCH

    Το 2002-2004 θεωρώ οτι είχαμε τις καλύτερες ομάδες και το καλύτερο πρωτάθλημα στην Ευρώπη. Με τον ΠΑΟΚ, Αρη, Ηρακλή, Μακεδονικό με τεράστιους παίχτες. Δυστυχώς, όπου «πέφτουν» χρήματα, μαζεύεται και το σκυλολοι….

  4. Παναγιώτης

    Κι εγώ προσωπικά θα ήθελα σαν τρελός να ξαναδώ α1 επιπέδου 1996 αλλά πλέον εχω γίνει η ή μάλλον με έχουν κάνει τόσο καχύποπτο που πιστεύω πως αν πέσουν λεφτά στο μπάσκετ θα μαζευτεί κι εκει όλο το σκυλολόι…

Σχολιάστε